Μια φιλία έφτασε στο τέλος της ανάμεσα στους στίβους μάχης του Survivor All Star και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης άφησαν στην άκρη την φιλία τους και πλέον δεν έχουν καμία σχέση.

Ο τραγουδιστής, μη μπορώντας να πιστέψει την αλλαγή που βλέπει στον άλλοτε κολλητό του ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την ασυλία.

«Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο κι ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος στον Γιώργο Λιανό.

Στην συνέχεια έφυγε για λίγο από το σημείο και ξεκίνησε να κλαίει, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να τρέχει πίσω του για να τον ηρεμήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος με «σπασμένη» φωνή.

Ο Βασάλος έκραξε τον Πρίαμο

Την στάση του Μάριου Πρίαμου στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor All Star σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του reality. «Χθες έβλεπα τον Μάριο στο συμβούλιο κι ήταν ακραία διπλωμάτης. Ναι μεν ψηφίζει τον Μπάρτζη, ναι μεν είναι smooth, έχει πει ψέματα για εμένα, αλλά το έχω ξεπεράσει. Και τον βγάζω σέντρα, αλλά τον έχω από κοντά για να μην τον έχω αντιμέτωπο. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά τον ψηφίζω για να μην έχω την γκρίνια της υπόλοιπης ομάδας. Δεν γίνεται Μάριε, πάρε μία θέση» είπε αρχικά ο Βασάλος στο Survivor.

«Τώρα για τον Ασημακόπουλο δεν θέλω να μιλήσω, είναι όπου φυσά ο άνεμος. Τσακώνεται με την Μελίνα και μετά πάει μαζί της για να μην την έχει αντιμέτωπη. Συνεννοείται με τον Μαρτίκα, πάει με τον Μπάρτζη και λένε τώρα θα ψηφίσουμε τον Αγόρου. Τον Ασημακόπουλο, αλλά για τον Πρίαμο δεν το περίμενα» έκλεισε ο παίκτης του Survivor.