Δεν λένε να σταματήσουν οι ταραχές στην Μπλε ομάδα του Survivor All Star και οι παίκτες είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/4) «λύγισαν» μάλιστα και από την πείνα και ο Σπύρος Μαρτίκας έφαγε φρούτο με σκουλήκια – «Υπάρχει Θεός».

Άχαστοι οι κόκκινοι στο τελευταίο σετ αγώνων – Το «πετσόκομμα» από τον Βασάλο, η «ξεφτίλα» και τα κλάματα της Ρίας Κολοβού

Ο τρόπος που διαγωνίζονται οι παίκτες στο Survivor All Star έχει πλέον αλλάξει με τους αγώνες να χωρίζονται σε άντρες και γυναίκες.

Οι κόκκινοι φαίνεται πως έχουν δυναμώσει αρκετά, ιδίως μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη αφού οι Μαχητές υστερούν στο γυναικείο κομμάτι.

Για τη δεύτερη ασυλία αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες τη Δευτέρα (3/4) και ο τελευταίος αγώνας ήταν άχαστος για τους κόκκινους, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φέρνει τον ύστατο πόντο και να δίνει «ρέστα» με τον πανηγυρισμό του.

Ο Μάριος Πρίαμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασαν με 6-0 τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και μάλιστα το χαρακτήρισε «ξεφτίλα».

«6-0 μας διέλυσαν! Ξεφτίλα, πάμε!», είπε χαρακτηριστικά ο Πρίαμος.

Η Ρία Κολοβού από την πλευρά της δεν είναι καλά ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως είπε, θεωρεί πώς οι άντρες της ομάδας δεν πιστεύουν καθόλου τις γυναίκες και είναι κάτι που τους ενοχλεί αρκετά και τους ρίχνει αγωνιστικά.

Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Φτάνοντας στο συμβούλιο πάλι στο τραπέζι έπεσε η Ρία Κολοβού, όπου ήδη από το τέλος του αγώνα δήλωσε πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά λόγω του ότι η ομάδα δεν πιστεύει τις γυναίκες.

Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά την αντωνυμία «εγώ», με τον Τάκη Καραγκούνια να… βλέπει τριγμούς στους μπλε: «Η Ρία μιλάει συνέχεια για το εγώ της».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τάκης τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα τονίζοντας πως δημιουργεί συνεχώς εντυπώσεις με τα λεγόμενά του γιατί, όπως ανέφερε, όσα λέει δεν στέκουν.

«Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για κάποιους παίκτες, λέει πράγματα που δεν στέκουν,ώστε αν βγει υποψήφιος να βγουν άλλοι παίκτες υποψήφιοι μαζί του και να είναι αδύναμοι», τόνισε ο Τάκης.

Η κάλπη, όμως, μίλησε! Οι παίκτες αποφάσισαν να ψηφίσουν αγωνιστικά και να «χτυπήσουν» το αντρικό κομμάτι.

Μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της για τους λόγους που ψηφίζεται συνεχώς, στον τάκο την ακολούθησαν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ρία Κολοβού στράφηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη για το γεγονός πως σχολιάζει τα πάντα και δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση.

Οι περισσότεροι, πάντως, είδαν «μαγείρεμα» στη ψηφοφορία και αυτό προκάλεσε χαμό.

Πεπεισμένος γι’ αυτό φάνηκε ο Σπύρος Μαρτίκας: «Ολοφάνερα έγινε μαγείρεμα, δεν περίμενα να κινδυνεύσει ο Νίκος».

Την ίδια γνώμη εξέφρασαν και οι Κόκκινοι: «Περίεργο αποτέλεσμα. Περίμενα να ψηφιστεί ο Σπύρος ή η Ρία ή ο Νικόλας. Κάτι μου βρωμάει» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν μπορείς να ψηφίζεις έναν παίκτη που σου φέρνει νίκες, όταν έχεις χάσει δυο παίκτες όπως ο Πιλίδης και ο Γκότσης» τόνισε από τη μεριά της η Μαριαλένα.