Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε και πάλι στο Survivor All Star, στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/3) στα ανανεωμένα παιχνίδια της Καραϊβικής, για να μοιράσει… πέσος αλλά και να κάνει προσωπικές ερωτήσεις στους παίκτες για να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Μια νέα δημοπρασία έμελλε να δελεάσει όλους τους παίκτες για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Τούρκος παραγωγός καλούσε τους παίκτες, τους έδειχνε έναν πίνακα με πόλεις που έπρεπε να αποστηθίσουν. Εκείνος τους έκανε ερωτήσεις προκειμένου να τους αποπροσανατολίσει και να μπερδευτούν.

Όσες περισσότερες πόλεις έβρισκαν τόσα περισσότερα πέσος θα έπαιρναν για να αγοράσουν φαγητό.

Πρώτος έπαιξε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Μάλιστα δεν δίστασε να ρωτήσει τον Κύπριο παίκτη για τη… σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου μετά την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαστε μία χαρά με την Ελευθερία, είμαστε δύο καλοί φίλοι. Ναι είναι πάρα πολύ στενή φιλία. Προσπαθείς τώρα να με συγχίσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι, ζηλεύει μερικές φορές» είπε στον Ατζούν, με την ομάδα του να ξεσπάει σε γέλια.

Η Ελευθερία αποφάσισε να παίξει μετά από εκείνον παρά το ότι ο παραγωγός της είπε να μην το κάνει. Φυσικά ο Τούρκος παραγωγός δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει και την Ελευθερία Ελευθερίου, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Πολύ καλά απάντησε, του το δίνω! Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι» είπε ειρωνικά και πρόσθεσε: «Γενικά στη ζωή πρέπει αυτοσαρκάζεσαι, πρέπει να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Χρειάζομαι χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν, όχι τώρα πια» απάντησε η παίκτρια.

«Το πρόβλημα ξεκάθαρα είναι αυτός από την αρχή» δήλωσε επίσης στον παραγωγό που της είπε ότι δεν φταίει εκείνος που απέτυχε στο παιχνίδι. Ο Τούρκος παραγωγός δεν ήταν ενημερωμένος για τα τελευταία αγωνιστικά κατορθώματα της τραγουδίστριας. Η δήλωση του Λιανού «MVP, Αντετοκούνμπο της Πάφου» ως… τρολάρισμα ξεκίνησε και κατέληξε πραγματικότητα, με το Twitter να στήνει «γλέντι»: «Ελευθερία θα λέτε και θα κλαίτε. MVP και αυτή την εβδομάδα», «Πόσες κηδείες να κάνει πλέον; Νεκροθάφτης θα καταντήσει».

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση στον Ατζούν για τη σχέση του με την Ευρυδίκη – «Ιt’s complicated»

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο «ξεψάχνισε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τη σχέση του προκειμένου να τον κάνει να ξεχάσει τις πόλεις που έβλεπε στον πίνακα του Survivor All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάθε άλλο παρά άφηνε τον personal trainer να συγκεντρωθεί μιας και τον ρωτούσε σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μπορεί ορισμένες φήμες να θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο, βαδίζοντας πλέον σε δρόμους χωριστούς, ωστόσο κανένας από δύο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι τέτοιο.

Έτσι, λοιπόν, ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star της Τετάρτης (29/3) ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Α.Ι.: Θυμάμαι πως είχες μια πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη…

Κ.Β.: Ναι, ναι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες στην καρδιά μου, εννοείται. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ.

Α.Ι.: Είστε φανταστικό ζευγάρι.

Κ.Β.: Φυσικά. Ήμασταν τρομεροί. Ήμασταν, είμαστε… είναι πολύπλοκο! Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τα πω όλα εδώ πέρα στο quiz. Τι λέμε, μωρέ.

Α.Ι.: Γνωρίζεις αν είστε μαζί ή δεν είστε;

Κ.Β.: Είμαστε, εντάξει… πολύπλοκο. Είναι λίγο περίπλοκο.

Α.Ι.: Είστε όμως τόσα χρόνια μαζί. Είναι επίσημο. Για αυτό ρωτάω. Όλοι ξέρουν για τη σχέση σας.

Κ.Β.: Προφανώς, προφανώς. Έξι χρόνια παρέα.

Α.Ι.: Έξι χρόνια; Φανταστικά!

Κ.Β.: Έξι χρόνια. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο, τα φτιάξαμε. Συγκατοικήσαμε στο διβδόμαδο και θα τα πω όλα τώρα.

Α.Ι.: Αποχώρησε όμως νωρίς και είσαι δυστυχισμένος.

Κ.Β.: Ναι.

H Αφροδίτη Σκαφίδα τα είπε με τον Ατζούν για τον Πύρρο Δήμα – «Δεν ήθελε να έρθω»

Όταν σηκώθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα για να παίξει στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική της ζωή και την σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Πύρρο Δήμα. Μάλιστα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα.

Α.Ι.: Έχεις σύντροφο;

Α.Σ.: Ναι, έχω.

Α.Ι.: Είσαι χαρούμενη;

Α.Σ.: Είμαι ευτυχισμένη, ναι.

Α.Ι.: Είναι ωραίο να έχεις σχέση, σωστά;

Α.Σ.: Πάντα είναι ωραίο να έχεις σχέση. Δεν είναι ωραίο να είσαι μόνος σου.

Α.Ι.: Είμαι σίγουρος ότι είσαι με κάποιος που σου αξίζει;

Α.Σ.: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει σε αυτή τη ζωή.

Α.Ι.: Ωραία απάντηση! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Α.Σ.: Το ελπίζω και εγώ. Το εύχομαι.

Α.Ι.: Σου λείπει;

Α.Σ.: Πάντα. Εντάξει, όταν είσαι με κάποιον κοντά σου λείπει.

Α.Ι.: Είναι περήφανος για σένα, είμαι σίγουρος.

Α.Σ.: To πιστεύω και εγώ. Πιστεύω να είναι περήφανος για μένα.

Α.Ι.: Και τι γίνεται με το Survivor;

Α.Σ.: Δεν ήθελε να έρθω για να μην με χάσει αλλά δέχθηκε την απόφαση μου.

Α.Ι.: Η δύναμη της γυναίκας! Ζηλεύει λίγο;

Α.Σ.: Όχι, ποτέ. Όχι. Ποτέ.

Α.Ι.: Αλλά δεν ήθελε να μείνει μακριά σου για πολύ καιρό. Τι καλός σύντροφος!

Α.Σ.: Κανείς δεν θέλει να χάνει τον άνθρωπο του.