Τα αίματα έχουν ανάψει στο Survivor All Star κι οι συνεχείς ήττες έχουν φέρει αντιπαραθέσεις και πίκρα στους Μαχητές, ο οποίοι μάταια προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Οι τακτικές της ομάδας δεν αποδίδουν κι οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς φταίει. Για αυτόν τον λόγο ψάχνουν τον γκαντέμη των Μπλε, που συγκεντρώνει τα βέλη.

Πάνω από μία εβδομάδα μετράνε τη μία ήττα μετά την άλλη και η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα πατώματα.

Στην αντίπερα όχθη οι Κόκκινοι με κάθε ασυλία όχι μόνο σώζονται από τον τάκο, αλλά απολαμβάνουν λαχταριστά γεύματα που τους δίνουν ενέργεια για τα επόμενα αγωνίσματα. Μοναδικό… αγκάθι στην ρόδινη περίοδο που διανύουν ο «κατάσκοπος» που κρυφάκουσε τις τακτικές τους και τους έκανε έξαλλους.

Ο στίβος μάχης στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/2) απαιτούσε ταχύτητα, αντοχή και συγκέντρωση.

Δυστυχώς, και αυτή τη φορά οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κάνουν το θαύμα και ο αγώνας έληξε υπέρ των Κόκκινων.

Με τον αέρα του νικητή οι Διάσημοι κατέφθασαν στο συμβούλιο του νησιού ασφαλείς χωρίς να έχουν τον φόβο της ψηφοφορίας στο μυαλό.

Φυσικά το ίδιο δεν ίσχυε και για την μπλε ομάδα που για πέμπτη φορά σερί γεύτηκε την πικρή ήττα στον αγώνα ασυλίας. Για να διώξει το κακό μάτι ο Γιώργος Λιανός μάλιστα τους μοίρασε σκόρδα προσπαθώντας να βοηθήσει τους άμοιρους παίκτες.

Οι συζητήσεις πολλές για το τι ευθύνεται για αυτή την κατάσταση…

Η απάντηση όμως καμία…

Στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής (5/2), ο πρώτης παίκτης που προέκυψε από την ψηφοφορία των Μπλε κι ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος συγκέντρωσε 6 ψήφους ενώ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήραν από 3 ψήφους. Ο παίκτης δέχτηκε χωρίς εντάσεις την υποψηφιότητά του και το απέδωσε στο γεγονός ότι ίσως δεν έχει πείσει ακόμα με τις επιδόσεις του και την αγωνιστικότητά του τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που ακολούθησαν από την ψηφοφορία της Δευτέρας (6/2), ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο πρώτος το περίμενε, ενώ η Μαριαλένα μίλησε για συνεννόηση από ορισμένους παίκτες.

Σε απόγνωση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αν είναι να αποκτήσω ψυχολογικά, θα φύγω»

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου έκανε τώρα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την ήττα της ομάδας της στο Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα ασυλίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα, ρίχνοντας ευθύνες στους συμπαίκτες της για την κακή ψυχολογία της, ενώ τόνισε πως ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.

Όπως είπε, η ομάδα της στο φετινό Survivor δεν την πιστεύει και ούτε την στηρίζει με αποτέλεσμα να έχουν ρίξει την ψυχολογία της στα τάρταρα.

«Εδώ είναι ένα παιχνίδι και ήρθαμε να το ζήσουμε. Αν είναι να αποκτήσω εδώ μέσα με ψυχολογικά προβλήματα καλύτερα να φύγω. Όλο αυτό που ζούμε εδώ μέσα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Μας λείπει η οικογένειά μας, πεινάμε, κοιμόμαστε μέσα στη ζούγκλα πάνω σε σανίδες και το τελειωτικό χτύπημα είναι ότι η ομάδα μου δεν με πιστεύει. Θα κάνω μια κουβέντα και δεν θα αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου ούτε για την τηλεόραση ούτε για κανέναν», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κλαίγοντας, μιλώντας στην κάμερα.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται το βράδυ μαζί στο δάσος

Πιο κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor, καθώς βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Η κάμερα του παιχνιδιού τους τσάκωσε το βράδυ να μαζεύουν τα λιγοστά πράγμα που έχουν, να αποχωρούν μαζί από την καλύβα της ομάδας τους για ώρες και στην συνέχεια να επιστρέφουν μαζί. Όλα αυτά κρυφά από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι κοιμούνται κουρασμένοι. Στο τελευταίο πλάνο οι δυο τους φαίνεται ότι κοιμήθηκαν δίπλα.

Ποιος είναι ο λόγος που οι δύο παίκτες του Survivor απουσιάζουν συχνά από την καλύβα τους; Πάντως για τις «ύποπτες» βραδινές κινήσεις παικτών μίλησε και η Μελίνα Μεταξά.