Ένα αδιανόητο επεισόδιο σημειώθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/2) του Survivor Αll Star αφού για πρώτη φορά είδαμε μια ομάδα να αρνείται να μπει στον στίβο μάχης και να παραχωρεί το έπαθλο στην αντίπαλη ομάδα.

Από την αρχή του αγωνίσματος, αρκετοί ήταν οι παίκτες που τραυματίστηκαν, ωστόσο το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά. Όταν όμως το σκορ έφτασε στο 8-6 με τους Μαχητές να βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη, η επιλογή όμως της κόκκινης ομάδας να βγάλει εκτός αγώνα κάποιους παίκτες της λόγω τραυματισμών, τους έκανε έξαλλους, αφού θεώρησαν ότι το κάνουν σκόπιμα γιατί έβλεπαν ότι θα έχαναν το έπαθλο και ήθελαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Οι Μαχητές ήταν τόσο εκνευρισμένοι που αρνήθηκαν να ξαναμπούν στον στίβο μάχης.

Έτσι, με πλήθος βαριών εκφράσεων που έφεραν σε αμηχανία τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, η μπλε ομάδα αρνήθηκε να συνεχίσει και θέλησε να αποχωρήσει άρον άρον από τον στίβο μάχης.

Πίσω έμειναν μόνο, για λίγο, η Εύη Σαλταφερίδου και η Μελίνα Μεταξά προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της αποχώρησης τονίζοντας πως, παρά την πείνα τους, οι Μαχητές αρνούνται να δεχτούν το έπαθλο φαγητού παραχωρώντας το εν τέλει στην κόκκινη ομάδα.

Έξαλλος ο Χανταμπάκης με την Σαλταφερίδου – «Ας μην έπαιζες»

Σε man to man αναμετρήσεις κλήθηκαν να παλέψουν στο Survivor All Star οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/2). Ανάμεσα σε άλλα δίδυμα, η Εύη Σαλταφερίδου από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με την Ελένη Χαμπέρη από την κόκκινη ομάδα.

Στόχος και των δύο γυναικών ήταν να ρίξουν την αντίπαλο τους στο νερό και να μείνουν όρθιες στην σχεδία. Την πρώτη φορά τα κατάφερε περίφημα η όμορφη διαγωνιζόμενη των Μαχητών, αλλά η δεύτερη αναμέτρηση διακόπηκε λόγω τραυματισμού της αντιπάλου της. Ειδικότερα, η Ελένη Χαμπέρη φάνηκε να πονάει πολύ στο πόδι με αποτέλεσμα να την βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό προσωπικό του Survivor All Star.

Αμέσως μόλις βγήκε από την πισίνα, όμως, η Εύη Σαλταφερίδου δέχθηκε απρόσμενα τα πυρά από τον απέναντι πάγκο, αυτόν της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα από τον Στέλιο Χανταμπάκη. «Αφήστε με, παιδιά, χτύπησε η κοπέλα. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα» αναφώνησε η Εύη Σαλταφερίδου, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να της ορμάει λεκτικά, παρά τις συστάσεις που επιχείρησε να του κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εύη! Λες πράγματα, δεν θα ακούσεις; Ας μην έπαιζες βρε Εύη μου! Ας μην έπαιζες! Αφού παίζεις, λες τώρα ότι φταίνε οι άλλοι; Έπαιξες! Έπαιξες! Ας έλεγες όχι!» φώναζε εν εξάλλω ο παίκτης της κόκκινης ομάδας με την κάμερα του Survivor All Star να διακόπτει τα πλάνα από αυτόν τον τσακωμό.