Για ακόμα μια φορά, οι παίκτες της Μπλε ομάδας του Survivor All Star ηττήθηκαν και σε συζήτηση με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό προσπάθησαν να καταλάβουν τι φταίει και χάνουν συνέχεια.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μια αληθινή ιστορία η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να σπαράξουν στο κλάμα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τους είπε: «Θέλω να σας μεταφέρω μια πραγματική ιστορία από μια συγγενή μου η οποία είναι γύρω στα 70. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις ήταν όλα φυσιολογικά. Η ιστορία η οποία ακολούθησε είναι πραγματική. Συγκεκριμένα η κυρία είναι 78 ετών. Ο γιατρός τη ρώτησε ποιες είναι οι συνήθειες της και τις της αλλάζει τη ψυχολογία και την στεναχωρεί. Η απάντηση της είχε να κάνει με σας. Η απάντησή της ήταν ότι “κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της Μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό“. Ο γιατρός της είπε να μην βλέπει Survivor».

Οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε με τη μια στο μυαλό του τη μητέρα του που είναι στην ίδια ηλικία με την κυρία της ιστορίας που τους είπε ο Γιώργος Λιανός.