Από την περσινή σεζόν του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο «διάβαζε» τις κινήσεις των συμπαικτών και των αντιπάλων του καθώς «έβλεπε» κλίκες και σχέδια πίσω από τα περισσότερα περιστατικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έφτιαξε… σχολή καθώς στο φετινό κύκλο του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης ακολουθεί τα βήματα του φαρμακοποιού.

Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης, όσο και ο Σπύρος Μάρτικας στο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/01) σχολίασαν την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και θεωρούν πως ο Μισθοφόρος δρα βάση σχεδίου με σκοπό να διώξει από το παιχνίδι τον επίσης υποψήφιο Κρις Σταμούλη.

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης είπε μεταξύ άλλων: «Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον Mισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο Mισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει…».