Με τον Κρις Σταμούλη τα έβαλε η Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/01) με αφορμή όσα είπε ο πρώτος στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.

Αρχικά, η Καρολίνα σε συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης φαγωμένος, διαβασμένος κι εισέρχεται σε ένα παιχνίδι και σε μία κατάσταση που δεν ήταν καν παρών κι έχει λόγο να πει για κάτι που έγινε πριν μπει στο παιχνίδι κι εμείς δεν δώσαμε καν δικαίωμα και δεν θέλαμε να φέρουμε την ομάδα σε δύσκολη θέση λόγω της ποινής».

Στην συνέχεια, η παίκτρια κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor χαρακτήρισε «φρούτο» τον συμπαίκτη της. «Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στo συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε ένα ολόκληρο σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή κάποιους ή θέλει να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις με τι αέρα έχεις έρθει; Δεν έχεις πεινάσει και καθόλου. Έχεις θράσος αγόρι μου… Και δεν φτάνει που έγιναν όλα αυτά στο συμβούλιο. Είχαμε και συνέχεια στην καλύβα. Μου την πέσανε κανονικά οι υπόλοιποι Μπλε. Επειδή έκανα το ξέσπασμα μου γιατί τόσο καιρό δεν έχω μιλήσει, τα είπα και εγώ όπως είναι χύμα και σταράτα» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα στην κάμερα.