Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο παίκτης έχει ενοχληθεί από τις ψήφους που συγκέντρωσε από τους συμπαίκτες του στην πρώτη ψηφοφορία του νησιού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να πετύχουν. Έχω βγει στον τάκο αυτή τη φορά…» θα πει ο «πληγωμένος» Τάκης Καραγκουνιάς στην κάμερα του Survivor, μη μπορώντας να κατανοήσει την απόφαση της ομάδας του.

Οι γκρίνιες όμως και τα παράπονα δεν θα κρατήσουν πολύ αφού στο Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (23/01), οι παίκτες θα κληθούν να κοντραριστούν για τι δεύτερη ασυλία. Μπλε και Κόκκινοι θέλουν όσο τίποτα τη νίκη. Ειδικά οι Μπλε, θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις αφού σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να βγάλουν δυο ακόμα υποψηφίους και αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.

Πρώτο θέμα συζήτησης τα «ερωτικά ραντεβουδάκια»

Στις καλύβες των Διάσημων και των Μαχητών, πρώτο θέμα… συζήτησης αποτελούν οι εξορμήσεις στη ζούγκλα της τετράδας Σάκη Κατσούλη, Μάριου Πρίαμου, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Καρολίνας Καλύβα.

Η τιμωρία φαίνεται να ανησυχεί κάποιους από τους παίκτες ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η τιμωρία είναι ασήμαντη μπροστά στον… έρωτα.

Τα θέματα θα πέσουν στο «τραπέζι» στο Συμβούλιο του Νησιού μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και φυσικά δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης θα συγκρουστούν με τον πρώτο να «χρεώνει» τον δεύτερο πως «είναι για Όσκαρ».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη θα πετάξει τα βέλη του στον Σάκη Κατσούλη με την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη να του κάνει νόημα πως θα απαντήσει εκείνη στον φαρμακοποιό.

Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Στον αγώνα για την ασυλία, οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν την ευστοχία τους αλλά και την αντοχή τους στο νερό.

Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα μάλιστα με τα spoilers, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που χάνουν και οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Ο… συνήθης υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιον συμπαίκτη τους θα βγάλουν στον τάκο οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας; Ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Τάκη Καραγκούνια;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star και πρώτος από την πλευρά των Διασήμων, θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, ο συνήθης… ύποπτος Σπύρος Μαρτίκας για ακόμα μια φορά.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.