Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα και ήδη τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον με τις πληροφορίες που αφορούν το reality επιβίωσης να είναι πολλές. Στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, βρέθηκαν στους στίβους μάχης και στην συνέχεια στο πρώτο συμβούλιο του νησιού όπου ψήφισαν τον πρώτο παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει.

Υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Περικλής Κονδυλάτος και η απορία για το πόσα λεφτά θα πάρει σε περίπτωση που αποχωρήσει τόσο νωρίς κυριάρχησε στις πρωινές εκπομπές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αμοιβή των παικτών είναι στάνταρ και είναι της τάξης των 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Πόσα χρήματα θα λάβουν οι παίκτες που θα φύγουν στην αρχή του παιχνιδιού και ειδικά αυτός που θα αποχαιρετήσει πρώτος τον Άγιο Δομίνικο;

Στο Πρωινό του Ant1, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε τη συμφωνία που έχουν κάνει οι παίκτες του Survivor All Star με την παραγωγή.

«Αυτός που θα βγει την πρώτη μέρα, θα πάρει το λιγότερο 20.000 ευρώ, δηλαδή ένα μηνιάτικο. Δεν έχει σημασία πόσο θα καθίσουν, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν κάνει τέτοιο deal που όσο και να καθίσουν από μήνα και κάτω θα πάρουν σίγουρα τα 20 χιλιάρικα», είπε ο δημοσιογράφος.

Η γυναίκα που θα μπει για να ταράξει τα νερά

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, μια γυναίκα αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor και θα ταράξει τα νερά. Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας, στο Survivor All Star θα μπει η Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα, θα μπει στην ομάδα που βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο στο παρελθόν είχαν σχέση. Υπενθυμίζεται, πως στο Survivor All Star διαγωνίζεται και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία έχει αυτή την περίοδο σχέση με τον Σάκη Κατσούλη αλλά είναι στην αντίπαλη ομάδα.

Τρεις παίκτες έφυγαν στη ζούγκλα για να βρουν φαγητό

Μπορεί να βρίσκονται ελάχιστο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο όμως όπως φαίνεται η πείνα ήδη έχει αρχίσει και χτυπάει την πόρτα των παικτών του Survivor.

«Τρεις παίκτες επιχείρησαν να πάνε στην ζούγκλα για να βρουν φαγητό. Οι παίκτες αυτοί ανήκουν στην ομάδα των Μαχητών. Πρόκειται για τους: Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τάκης Καραγκούνιας», αποκάλυψε στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ ο Νίκος Παρτσώλης.