Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μπαρτζώκας τον συνάντησαν έξω από τα γραφεία της Acyn Media, όπου βρέθηκε για να υπογράψει τα απαραίτητα συμβόλαια και να κάνει τη φωτογράφιση.

«Ήρθαμε να πούμε κάποιες λεπτομέρειες για το All Star Survivor. Νιώθω περίεργα που ξαναμπαίνω και δύσκολα που αφήνω πίσω την οικογένειά μου. Αλλά έτσι είναι, για κάποια πράγματα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις, να κάνεις τις επιλογές σου και για όλα αυτά ο σκοπός είναι η οικογένειά μας. Δεν έχω σκοπό να παλέψω να φτιάξω την εικόνα μου, το βλέπω ως δουλειά, να προσφέρω στην οικογένειά μου όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Ξέρω ότι θα φύγουμε τις επόμενες μέρες» ήταν τα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, σχολίασε για τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Στεναχωριέμαι πολύ που πρέπει να πουλήσεις καμιά φορά την ψυχή σου στο διάβολο για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου. Το να είσαι υποχρεωμένος να είσαι στα μάτια του αδηφάγου κοινού κι εσύ να περνάς κακουχίες, να πεινάς… για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου, μπράβο του».

Τότε, οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό της «Super Κατερίνα», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπά για όσα άκουγε: «Επειδή δεν τον γνωρίζει κανένας σας, μόνο εγώ το γνωρίζω τι έχει περάσει η οικογένειά του. Με ενοχλεί που ακούω αυτά τα πράγματα αφ’ υψηλού και κάνουμε τους πανελίστες. Ο Στέλιος από αυτό το παιχνίδι του έκλεισαν κάποιες πόρτες. Ρε παιδιά, να τελειώσω γαμ…. Τον ξέρω τον άνθρωπο και εσείς κρίνετε τους υπόλοιπους χωρίς να τους γνωρίζετε. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι προβλήματα είχε μετά το παιχνίδι και δεν ξέρετε εάν ευθύνεται κάποιος άλλος με το μπούλινγκ που του έχουν κάνει», είπε.