To Survivor All Star βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του και το reality επιβίωσης ετοιμάζεται να γράψει ξανά τη δική του τηλεοπτική ιστορία. Τα trailer βρίσκονται ήδη στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ και φαίνεται πως ο συγκεκριμένος κύκλος θα είναι ο πιο σκληρός και απαιτητικός που έχουν δει μέχρι τώρα οι τηλεθεατές.

Οι παίκτες θα είναι γνώριμοι στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ο κάθε ένας από όσους θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο έχει ξεχωρίσει στο παρελθόν, είτε για τις αθλητικές του ικανότητες, είτε για τον χαρακτήρα του, είτε ακόμα για τα σχέδια που κατέστρωνε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι θα εμφανιστούν τη φετινή σεζόν στο Survivor έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο. Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου.

Πώς έχουν όμως διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, οι ομάδες του Survivor;

Στο Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε τις μέχρι τώρα συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ομάδα 1: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ομάδα 2: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης

Εννοείται πως υπολείπονται αρκετοί παίκτες ακόμα για να συμπληρωθεί ο αριθμός των παικτών που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και θα κοντραριστούν στους στίβους μάχης του Survivor.