Την ενόχλησή της εξέφρασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, μετά τη νίκη των Μπλε στην αγώνα επάθλου.

«Όταν η Σταυρούλα, Ρούλα… όπως είναι τέλος πάντων, λέει για “όργια”, εγώ δεν το ακούω σαν λέξη. Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις στην καθημερινότητά μου και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ταυτιστώ με αυτό. Μην με βάζει στο τσουβάλι ότι εγώ έκανα όργια με τη ομάδα μου για να σας ρίξω την ψυχολογία. Δεν το ακούμε καν γιατί είναι μία λέξη που δεν τη χρησιμοποιούμε» είπε αρχικά εκνευρισμένη η Ασημίνα για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

«Παράλληλα χρησιμοποίησε και ο Φάνης τη λέξη “έγκλημα” και έλεγε “σταυρώστε με”. Η απάντησή μου είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» πρόσθεσε η παίκτρια του Survivor.

Σταυρούλα για Κόκκινους: «Κάνατε “όργια” πριν τον αγώνα επάθλου»

«Δεν ήμουν εδώ αλλά έμαθα ότι κάνατε “όργια” πριν τον αγώνα και μετά λέγατε συνθήματα και μιλούσατε για έπαρση ενώ εσείς είχατε έπαρση» ήταν η ατάκα της Σταυρούλας στο χθεσινό συμβούλιο του ριάλιτι που προκάλεσε την οργή της Ασημίνας.