Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα πέρασε την πόρτα του πλατό «Καλό μεσημέρακι» του ΣΚΑΪ και συνάντησε τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, ο οποίος της ζήτησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο reality με τον Μάριο Πρίαμο.

Σε ότι αφορά τα πλάνα από τα κρυφά ραντεβού της με τον Μάριο Πρίαμo, η Καρολίνα Καλύβα απάντησε πως ήξερε ότι καταγράφηκε από το drone.

 «100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα;» σχολίασε η παίκτρια.

«Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται» σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα.

Σε ερώτηση αν γνώριζε τον Μάριο Πρίαμο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα απάντησε αρνητικά και πως τον αντίκρισε πρώτη φορά στα γραφεία της Acun Medya.

Έπειτα πρόσθεσε: «Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;».

Τέλος, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star είπε: «Αυτό που σκέφτηκα στο συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση».

Τι της ψιθύρισε τελικά στο αυτί, ο Μάριος Πρίαμος όταν η παίκτρια αποχωρούσε από το Survivor All Star. «Ας μείνει ερωτηματικό» σημείωσε η παίκτρια.