Κόλλημα με τα τατουάζ έχουν πολλοί διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι αρέσκονται να καταφεύγουν στην τέχνη της δερματοστιξίας. Η μόδα αυτή κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τελευταία είναι… must να έχεις ένα σωρό τατουάζ πάνω στο σώμα σου.

Κάποια είναι ωραία αλλά και για κάποια απορείς…



Βικτόρια Μπέκαμ:
Αν ήταν η ζήλια ψώρα η Βικτόρια Μπέκαμ θα είχε γεμίσει το κορμί της με τατουάζ, όπως ο σύζυγος Ντέιβιντ. Μάλιστα έχει κάνει ένα στη ραχοκοκαλιά και είναι ερωτική εξομολόγηση στον Ντέιβιντ.



Τζάστιν Τιμπερλέικ:
Και καλό χριστιανόπουλο ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος αντί να φορέσει έναν σταυρό, τον έκανε τατουάζ. Έχει κάνει επίσης την ημερομηνία γέννησης του (1976), αστέρια και ένα σωρό ακόμη «μουτζούρες».



Ριάνα:
Όχι ένα, όχι δύο αλλά ολόκληρο γαλαξία αστέρων έκανε στον σβέρκο της η Ριάνα. Η Πούλια και ο Αυγερινός; Ποιος ξέρει; Όλο και κάτι θα σημαίνουν για την ίδια. Η αοιδός έχει κι ένα πιστόλι (μάγκνουμ 45αρι μάλιστα) κάτω από τη μασχάλη της. Μπρρρρρ…

Τζέιμι Φοξ: Χρόνια στα γυμναστήρια, έχοντας σηκώσει κιλά και κιλά, ο Τζέιμι Φοξ «έχτισε» κορμί που μετά το χρησιμοποίησε σαν… πίνακα τατουάζ!

Αντζελίνα Τζολί: Πάνω στο τατουάζ του πρώην αγαπημένο της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον η Τζολί έκανε τατουάζ τις συντεταγμένες από τις τοποθεσίες που γεννήθηκαν τα έξι παιδιά της. Με τρία τέσσερα (παιδιά) ακόμη και θα σβήσει κάθε ίχνος του αμαρτωλού παρελθόντος της… Για την ιστορία, η «Αντζι» έχει καμιά δεκαριά ακόμη τατουάζ σε όλο το κορμί της.



Τζόνι Ντεπ:
Από την εποχή που σαν σχολιαρόπαιδο είχε κάνει τατουάζ το όνομα της τότε αγαπημένης του, Γουινόνα Ράιντερ ο αντισυμβατικός Ντεπ έχει γεμίσει το σώμα του με αρκετά τατουάζ, που είναι από τα ονόματα των παιδιών του μέχρι έναν ινδιάνο και φυσικά τον πειρατή της Καραϊβικής.



Τζέσικα Άλμπα:
Μία απρόσεκτη κίνηση της Τζέσικα Άλμπα και τσουπ… αποκαλύφθηκε το «πονηρό» της τατουάζ χαμηλά στη μέση… ένα ροζ φιογκάκι. Άξιζε ο πόνος για το συγκεκριμένο σχέδιο;



Κόλιν Φαρέλ:
Αν και με μια πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνεις τι απεικονίζει το σχέδιο του Κόλιν Φάρελ στο αριστερό του μπράτσο, ωστόσο είναι επηρεασμένο από την πατρίδα του, την Ιρλανδία.



Μέλανι Γκρίφιθ:
Κι όμως αυτό το παιδικό σχέδιο με την καρδούλα και μέσα σε αυτήν το όνομα του αγαπημένου της Μέλανι Γκρίφιθ είναι πέρα για πέρα ένα αληθινό τατουάζ. Της το συγχωρούμε, όμως, διότι η διάσημη ηθοποιός είχε αγνές προθέσεις κι έτσι ήθελε να εκδηλώσει την αγάπη της για τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ακόμη και με το κλασικό τατουάζ του… ναυτικού!

Έιμι Γουαινχάουζ: Καλά, από την Έιμι Γουαινχάουζ δεν περιμέναμε κανένα πιο σοβαρό τατουάζ. Στο αριστερό της μπράτσο έχει χρωματιστά τατουάζ που απεικονίζουν γοργόνες, κοριτσάκι, καρδούλες. Κάτι σαν τις ζωγραφιές του… δημοτικού!