Στη χώρα μας επέστρεψε η Ελένη Φουρέιρα, την Τετάρτη 8 Μαΐου, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision στον Α’ Ημιτελικό.

Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε από όλους, ακόμη και από το BBC, και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, δείχνοντας τη στήριξή της στη Μαρίνα Σάττι που θα διαγωνιστεί απόψε, 9 Μαϊου, στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Θυμίζουμε ότι η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί – κατά σειρά – τρίτη στη σκηνή της Eurovision 2024, μετά την Αλβανία και πριν από την Ελβετία, δηλαδή κατά τις 22:15 με 22:20. Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024 θα μεταδοθεί, σε απευθείας σύνδεση με το Malmö Arena, από την ΕΡΤ1 και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ σε σχολιασμό του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα.

Σχετικά με το μαντήλι που χρησιμοποίησε ως μέρος της χορογραφίας για το «Fuego», το οποίο ήταν παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι», η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «Εμείς δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα, ήταν φλόγες, αυτή η χορογραφία έχει σταλεί μήνες πριν, όπως και η Μαρίνα. Μόλις την είδα το είπαμε και μεταξύ μας και γελούσαμε. Αλλά, πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα. Πάμε Μαρινάρα, να σκίσεις».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πιτζάμα πάρτι που έκανε με την Έλενα Παπαρίζου και τη συνάντησή της με τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία: «Είναι πολύ ωραίο που αγαπάμε και στηρίζουμε η μια την άλλη. Με την Έλενα Παπαρίζου κάναμε μπιτζάμα πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 4 το πρωί. Και της έλεγα: “Κακομοίρα μου αύριο θα είμαι άυπνη, δεν θα μπορώ να το κάνω” και μου λέει: “Θα μπορείς”. Όταν έφτανα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Μαρίνα, και είχα μάθει ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά ήμουν τυχερή που μόλις έφτασα ήταν έξω από το δικό μου ξενοδοχείο και για να την προλάβω, φώναζα, “Μαρίνααααα”…».