Η πρώην σύζυγος του Σακίλ Ο’ Νιλ, Σόνι Χέντερσον, μέσα από το βιβλίο της εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του όσο ήταν παντρεμένοι. Οπως έγραψε στο βιβλίο της με τίτλο «Undefeated: Changing the Rules and Winning On My Own Terms» αγαπούσε περισσότερο τον τρόπο ζωής που είχε μέσα στον γάμο τους, παρά τον θρύλο του μπάσκετ.

Θυμίζουμε ότι η Σόνι Χέντερσον ήταν παντρεμένη με τον Ο’ Νιλ από το 2002 έως το 2011, ενώ απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν ξέρω αν ήμουν όντως πραγματικά ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα ποτέ, αλλά ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να παντρευτώ τον άνδρα, με τον οποίο θα έκανα οικογένεια», σημειώνει η ίδια στο νέο της βιβλίο.

«Ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να φτιάξουμε μια ζωή μαζί. Πραγματικά, απολάμβανα να περνάω χρόνο μαζί του. Τα οδικά ταξίδια μου επέτρεπαν να είμαι με τον σύζυγό μου και να ζήσω τη ζωή στο ΝΒΑ για λίγο» πρόσθεσε.

Όσο για τις απιστίες του πρώην μπασκετμπολίστα στον γάμο τους, για τις οποίες έχει πει ότι έχει μετανιώσει, η ίδια τον υπερασπίστηκε.

«Προσπαθούσε να γίνει παγκοσμίου φήμης πολυεκατομμυριούχος στα τριάντα κάτι του με κάτι χιλιάδες γυναίκες να πέφτουν πάνω και γενικά, ανθρώπους που απλώς παρακολούσαν να είναι δίπλα του, ενώ ήταν σύζυγος και πατέρας ταυτόχρονα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να ξέρει πώς να το διαχειριστεί αυτό;» έγραψε σε άλλο σημείο του βιβλίου της.

Η απάντηση του Σακίλ Ο’ Νιλ

Μέσω Instagram απάντησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, εξηγώντας πως ούτε και ο ίδιος θα αγαπούσε τον εαυτό του τότε.«Καταλαβαίνω. Ούτε εγώ θα ήμουν ερωτευμένος με εμένα. Σου εύχομαι όλα τα καλά. Με πολλή αγάπη, Σακ. Πίστεψέ με, το καταλαβαίνω», έγραψε ο κορυφαίος σέντερ του ΝΒΑ και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.