«Αυτό δεν το ξέρει κανένας ακόμη» απάντησε σήμερα η Ματίνα Παγώνη σε ερώτηση για το αν θα υπάρχουν προβλήματα που θα παραμείνουν χρόνια, σχετικά με την υγεία του τραγουδιστή, Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Η οικογένεια δεν θέλει να αναφερόμαστε πολύ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχει δική του αναπνοή. Έχουν μειωθεί τα φάρμακα που του έδιναν σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχει ξυπνήσει, θέλει χρόνο η κατάσταση», είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «αυτές οι καταστάσεις να ξέρετε όλοι θέλουν χρόνο. Οι ασθενείς που βρίσκονται στις μονάδες με τέτοια προβλήματα, θέλουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία».

Ερωτηθείσα για το αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ο τραγουδιστής, η Ματίνα Παγώνη απάντησε ότι: «Μέχρι αυτή τη στιγμή τα πράγματα πάνε καλά. Από κει και πέρα όταν είσαι σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας, είσαι σε μονάδα εντατικής θεραπείας!».

Τέλος, σε άλλη ερώτηση για το αν ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει προβλήματα που θα παραμείνουν χρόνια απάντησε πως: «Αυτό δεν το ξέρει κανένας ακόμη».