Στα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό του Just2us το βράδυ του Σαββάτου με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ιάν Στρατή αναφέρθηκε και η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της Δευτέρας (29/04).

Ο Ηλίας Ψινάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε «σε μερικούς ανθρώπους που ευτελίζουν το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί και σημείωσε: «άλλο ήθελε να πει και το είπε με άλλο τρόπο ο Ηλίας! Ήθελε να στιγματίσει τους ανθρώπους που καπηλεύονται, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που καπηλεύονται και θεωρούν ότι είναι οι απολύτως αρμόδιοι για να μιλάνε για πολιτική ορθότητα, γυναικείο σεβασμό, φεμινισμό, metoo. Αυτό ήθελε να πει ο Ηλίας.

Και το είπε με έναν τρόπο ειρωνικό, “για να πουλήσει δυο ρουχαλάκια”. Όμως επί της ουσίας είμαι σίγουρος ότι τον Ηλία τον ενοχλεί αυτό. Δηλαδή κάθε Μαίρη Συνατσάκη που βγαίνει και το παίζει ότι είναι η απολύτως αρμόδια να κρίνει αυτά τα θέματα.

Σου λέει ο Ψινάκης, “εγώ είμαι 40 χρόνια, κάνω αυτό το χιούμορ που κάνω, αυτό πουλάω και το κάνω στο διαδίκτυο όπως και συ, μην βγαίνεις πρώτη πρώτη με το πανό! Ποιος σε έχει χρίσει εσένα αρμόδια σε όλα αυτά;” Την υποκρισία θέλει να θίξει ο Ηλίας».