Ακόμη και σήμερα η Τόρι Σπέλινγκ και η Σάνεν Ντόχερτι δεν είναι απολύτως βέβαιες για το τι ήταν εκείνο που οδήγησε στο τέλος της φιλίας τους. Οι πρώην πρωταγωνίστριες του Beverly Hills, 90210 ενώθηκαν ξανά για ένα επεισόδιο του podcast του Doherty Let’s Be Clear στις 22 Απριλίου, και συζητώντας για τις μέρες τους στην επιτυχημένη εφηβική σειρά της δεκαετίας του ’90, μίλησαν για τον λόγο προέκυψαν διαφωνίες και έφτασαν στο σημείο να μην είναι πλέον φίλες.

Η 53χρονη Ντόχερτι είπε ότι πριν από την ηχογράφηση του επεισοδίου του podcast, αυτή και η 50 ετών Σπέλινγκ «προσπαθούσαν να καταλάβουν» ποια ήταν η «κομβική στιγμή» που αποδυναμώθηκε η φιλία τους, «επειδή ήμασταν φίλες και μετά από ένα λεπτό δεν ήμασταν».

Η Σπέλινγκ – η οποία έπαιξε την Donna Martin – παραδέχτηκε ότι ήταν “swayer”, την οποία αποκάλεσε «πτώση». Η Ντόχερτι συμφώνησε, προσθέτοντας: «Πάντα ταλαντευόσουν εύκολα. Και ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα γιατί πάντα σου έλεγα όπως: «Ναι, Τορ, έχεις μια γνώμη.» Για παράδειγμα, είσαι έξυπνη, είσαι αστεία, είσαι ταλαντούχα. Σε αγάπησα και σε σεβάστηκα και ήθελα να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πίστευα σε εσένα».

Ενώ προσπαθούσε να «καταλάβει ποιο ήταν το αδύναμο σημείο στο οποίο μπόρεσες να ταλαντευτείς», η Ντόχερτι είπε ότι πιστεύει ότι οφειλόταν στη σχέση στην οποία είχε εκείνη τη στιγμή. «Νομίζω ότι ήταν το αγόρι σου», είπε.

Η Σπέλινγκ περιέγραψε τον τότε φίλο της ως «καταχρηστικό» και «εθισμένο» και η Ντόχερτι θυμήθηκε ένα ταξίδι που έκαναν οι ηθοποιοί στο Μεξικό με τους αντίστοιχους φίλους τους ως μια οδυνηρή ανάμνηση πριν η φιλία τους πάρει στροφή, μεταδίδει το people.

«Υπήρχε ένα σημείο — θυμάμαι συγκεκριμένα ότι σε κοιτούσα και έλεγα, «Πρέπει να το τελειώσεις μαζί του, αλλιώς θα τον σκοτώσω πραγματικά. Όπως — δεν μπορώ να σταθώ και να το δω αυτό», είπε η Ντόχερτι. Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι «άρχισε να απομακρύνεται» μετά το ταξίδι. «Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν χώρισες μαζί του. Έμεινες και βασανίστηκες για λίγο ακόμα», είπε.