Για αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ.

Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση.

Για αύριο στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, όποτε και θα
εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα
σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές
ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στέρεα και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αύριο αναμένεται να αναπτυχθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός για αύριο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.