Για πολλούς ανθρώπους, η απόκτηση του πρώτου τους σπιτιού είναι ένας στόχος που παραμένει στο πίσω μέρος του μυαλού τους και αποτελεί ένα όνειρο που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια στιγμή.

Σίγουρα, η πρώτη σκέψη είναι ότι οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν δε φαίνεται να είναι και οι πιο ευνοϊκές, έτσι ώστε η νεότερη γενιά να μπορέσει να εκπληρώσει αυτόν το στόχο. Τουλάχιστον όχι σε ένα σχετικά νεαρό στάδιο της ζωής τους.

Η Εθνική Τράπεζα, αντιλαμβανόμενη τη σημασία αυτού του στόχου και των συνθηκών που επικρατούν, παρέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για νέους έως 45 ετών, «το Πρώτο μου Σπίτι», προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Με το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι», η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι με έως και 90% χρηματοδότηση της αξίας του ακινήτου (για ακίνητα ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ) και μέγιστο ποσό €350.000. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους με ελάχιστη αρχική επένδυση, κάνοντας το πρώτο βήμα στην ανεξαρτησία τους και τη δημιουργία του δικού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευέλικτους όρους, ασφάλεια και ευκολία στη διαδικασία απόκτησης του σπιτιού. Με προνομιακό επιτόκιο και δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή 30 χρόνια, η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους νέους να προγραμματίσουν τις οικονομικές τους δεσμεύσεις με ασφάλεια και σταθερότητα.

Με προέγκριση εντός 2 ημερών και δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της αίτησης μέσω του NBG Internet Banking, η διαδικασία αποκτήσεως του πρώτου σπιτιού γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως και 40 χρόνια, μηδενικά έξοδα εξέτασης αιτήματος και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όσους επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Όλα αυτά συνοδεύονται από τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες του NBG Internet Banking και την εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας ολοκληρωμένη εμπειρία και εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «το Πρώτο μου Σπίτι», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο nbg.gr και ετοιμαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

Η Εθνική Τράπεζα σας στηρίζει με πράξεις στην απόκτηση πρώτης κατοικίας, προσφέροντας τη σιγουριά που θέλετε και την ασφάλεια που χρειάζεστε.