Η Lingenfelter Performance Engineering κυκλοφόρησε την πρώτη Chevrolet Corvette E-Ray με supercharger και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, ενώ είναι υβριδική και τετρακίνητη με ταχύτητα έως 655 ίππους.

Επίσης, έχει 595 lb-ft ροπής από ένα συνδυασμό ενός 6,2-λίτρων V8 μικρού μπλοκ LT2 και ενός κινητήρα κίνησης με μόνιμους μαγνήτες στον μπροστινό άξονα. Μάλιστα, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ροπή από ότι δείχνουν τα νούμερα στο απόθεμα της.

Σύμφωνα με το CARBUZZ η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι το supercharger, ένα κιτ Magnuson TVS2650 Stage 1 C8 που κατασκευάστηκε με τη χρήση ενός Eaton με τέσσερις λοβούς. Αυτό συμπληρώνεται από ένα intercooler και μια αναβάθμιση ECT και ένα porting εισαγωγής Magnuson Dynamic Flow Tuning.

Ακόμη, διαθέτει έμβολα Mahle, αναβαθμισμένες βαλβίδες Lingenfelter με κιτ άξονα CHE, ένα σώμα γκαζιού 95 mm, ένα σύστημα εισαγωγής κρύου αέρα Eventuri και μια εξάτμιση κεντρικής εξόδου που διαμορφώνεται σύμφωνα με αυτή της Corvette Z06 με υψηλές στροφές.

Με βάση το δημοσίευμα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προμηθευτούν και ένα κουτί εισαγωγής κρύου αέρα Lingenfelter Hornet της Haltech ή ένα σετ κεφαλών για τον LT2 V8. Το βασικό πακέτο supercharger κοστίζει 35.000 δολάρια και περιλαμβάνει βελτιστοποιημένο λογισμικό μετάδοσης, ενώ διαθέτει εγγύηση τριών ετών.